Versio 1.0

Päiväys: 9. marraskuuta 2021

Johdanto

Nettikasinoguide.com (“yritys” tai “me”) on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita käytäntöömme tai henkilökohtaisten tietojesi käyttämiseemme liittyen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Kun vierailet verkkosivustollamme osoitteessa Nettikasinoguide.com ja käytät palveluitamme, luotat meille henkilötietosi. Otamme yksityisyytesi erittäin vakavasti. Tässä tietosuojailmoituksessa kuvailemme tietosuojakäytäntöämme. Pyrimme selittämään sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Toivomme, että käytät hieman aikaa lukeaksesi tämän tekstin huolellisesti läpi, koska se on tärkeää. Jos tässä tietosuojakäytännössä on ehtoja, joita et hyväksy, ole hyvä ja lopeta sivustomme ja palveluidemme käyttö.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia verkkosivustomme ja mobiilisovellustemme (”Sovellukset”) ja/tai niihin liittyvien palveluiden, myynnin, markkinoinnin tai tapahtumien kautta kerättyjä tietoja (kutsumme niitä tässä tietosuojakäytännössä yhteisesti ”verkkosivustoiksi”).

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, sillä se auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä henkilötietojesi jakamisesta kanssamme. 

1. Mitä tietoja keräämme?

Emme kerää henkilötietoja aktiivisesti. Kaikki käsittelemämme henkilötiedot ovat vain tietoja, jotka tarjoat meille vapaaehtoisesti, kun otat meihin yhteyttä suoraan verkkosivustojen tai sovellusten kautta.

Automaattisesti kerätyt tiedot

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit verkkosivustoilla. Nämä tiedot eivät paljasta tarkkaa henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi). Ne voivat kuitenkin sisältää laite- ja käyttötietojasi, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmän, kieliasetukset, liittyvät URL-osoitteet, laitteen nimen, maan, sijainnin, tiedot siitä miten ja milloin käytät verkkosivustojamme, kuten myös muita teknisiä tietoja. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti verkkosivustojemme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäisiin analytiikka- ja raportointitarkoituksiin. Kuten monet yritykset, keräämme myös tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saat lisätietoja tästä evästekäytännöstämme.

2. Kuinka käytämme tietojasi?

Käytämme evästeiden avulla kerättyä tietoa (katso Evästekäytäntö) seurataksemme saapuvan ja lähtevän liikenteen virtaa muille verkkosivustoille ja muilta verkkosivustoilta. Emme käytä evästeitä yhdistääksemme niitä yksittäisiin henkilöihin tehdäksemme tiedoista henkilökohtaisesti tunnistettavia.

3. Jaetaanko tietojasi kenenkään kanssa?

Jaamme ja luovutamme henkilötietojasi vain suostumuksellasi seuraavissa tilanteissa:

4. Käytämmekö evästeitä ja muita seurantatekniikoita?

Käytämme evästeitä tietojen saamiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme tällaisia teknologioita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on kerrottu evästekäytännössämme.

5. Siirretäänkö tietojasi ETA:n ulkopuolelle?

Palvelimemme sijaitsevat eurooppalaisissa datakeskuksissa. Jos käytät verkkosivustojamme Euroopan ulkopuolelta, ota huomioon, että henkilötietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä meidän sekä niiden kolmansien osapuolten tiloissa, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi.

Jos asut Euroopan talousalueella, näissä maissa ei välttämättä ole yhtä kattavia tietosuoja- tai muita lakeja kuin maassasi. Teemme kuitenkin kaikki tarvittavat toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain mukaisesti.

Henkilötietojesi siirto Euroopan talousalueen ulkopuolelle perustuu aina seuraaviin asioihin:

6. Mikä on kantamme kolmansien osapuolten verkkosivustoihin?

Verkkosivustot voivat sisältää mainoksia kolmansilta osapuolilta. Ne eivät ole sidoksissa meihin ja ne voivat linkittää muille verkkosivustoille, verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin. Emme voi taata kolmansille osapuolille antamiesi tietojen turvallisuutta ja yksityisyyttä. Kolmansien osapuolten keräämät tiedot eivät kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin.

Emme ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen sisällöstä tai tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöistä. Emme voi taata minkään sellaisen tiedon turvallisuutta, jonka jaat kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa, jotka mainostavat – mukaan lukien muut verkkosivustot, palvelut tai sovellukset, jotka eivät liity verkkosivustoihimme.

7. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakisääteiset vaatimukset) vaadi tai salli pidempää säilytysaikaa.

Asiakkaana ollessasi meidän on säilytettävä henkilötietosi täyttääksemme lakisääteiset ehdot ja sopimusehtomme. Kun lopetat palveluidemme käytön, säilytämme henkilötietojasi viiden vuoden ajan. On useita syitä, miksi säilytämme henkilötietojasi, mukaan lukien:

Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, joko poistamme tai anonymisoimme ne tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), säilytämme ne turvallisesti ja eristämme ne kaikesta jatkokäsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

8. Kuinka pidämme tietosi turvassa?

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojelemaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuutta. Meillä on omistettu petostentorjuntaosasto ja kehittyneet järjestelmät epäilyttävän toiminnan havaitsemiseksi ja estämiseksi.

Kaikki epäilyttävään toimintaan liittyvät tilit jäädytetään ja ne tutkitaan erittäin perusteellisesti. Jos olet käyttäjänä huolissasi tiliisi liittyvistä toiminnoista, kuten tapahtumista, joita et tunnista tapahtumahistoriassasi, tai odottamattomista saldomuutoksista, ota meihin välittömästi yhteyttä. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, muista myös, että emme voi taata, että itse Internet on täysin turvallista. Henkilötietojen siirtäminen verkkosivustoillemme ja sivustoiltamme on omalla vastuullasi. Sinun tulisi käyttää palveluita vain suojatussa ympäristössä.

9. Keräämmekö tietoja alaikäisiltä?

Emme tietoisesti pyydä tietoja tai markkinoi alle kahdeksantoista (18)-vuotiaille lapsille. Käyttämällä Verkkosivustoja vakuutat olevasi vähintään kahdeksantoista (18) vuotias. Jos saamme tietää, että henkilötietoja on kerätty alle kahdeksantoista (18)-vuotiailta käyttäjiltä, deaktivoimme tilin ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset henkilötiedot viipymättä arkistoistamme. Jos huomaat mitään tietoja, joita olemme keränneet alle kahdeksantoista (18)-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]

10. Mitkä ovat yksityisyysoikeutesi?

Sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Niihin voi sisältyä oikeus:

(i) Pyytää pääsy tietoihisi ja saada kopio henkilötiedoistasi: 

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoistasi. Lisäksi sinulla on myös oikeus pyytää, että hallussamme olevat henkilötietosi, jotka ovat mahdollisesti virheellisiä tai jotka ovat muuttuneet sen jälkeen, kun annoit ne, päivitetään tai poistetaan. Nämä pyynnöt käsitellään maksutta, ja ne voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

(ii) Pyytää oikaisua tai poistamista: 

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi (”oikeus tulla unohdetuksi”). Tämä voi tapahtua esimerkiksi, kun:

Tähän oikeuteen liittyy pakollinen säilytysaika paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti.

(iii) Rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä: 

Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan (lakkauttamaan) henkilötietojesi käsittely. Kun käsittelyä on rajoitettu, voimme edelleen säilyttää henkilötietojasi, mutta emme käyttää niitä. Ylläpidämme luetteloa henkilöistä, jotka ovat pyytäneet meitä estämään henkilötietojensa käytön varmistaaksemme, että tätä rajoitusta noudatetaan jatkossa. Voit käyttää tätä oikeutta, kun:

(iv) Pyytää tietojen siirtoa:

Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot yleisesti käytetyssä automaattisesti käsiteltävässä muodossa. Näin voit hankkia ja käyttää tietoja uudelleen omiin tarkoituksiisi ja erilaisiin palveluihin.

Tämä ei kuitenkaan ole yleinen oikeus, ja se syntyy vain, kun henkilötietojesi käsittely:

(v) Vastustaa tietojen käsittelyä: 

Tietyissä olosuhteissa, kuten seuraavissa, sinulla voi myös olla oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä:

Jos haluat tehdä tällaisen pyynnön, ota meihin yhteyttä osoitteeseen: [email protected]

(vi) Peruuttaa suostumus:

Käsittelemme ja toimimme kaikkien pyyntöjen tapauksessa sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista.

Jos asut Euroopan talousalueella ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Löydät heidän yhteystietonsa täältä: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Suurin osa verkkoselaimista on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa tiettyihin verkkosivustojemme ominaisuuksiin tai palveluihin. Lisätietoja saat evästekäytännöstämme.

11. Teemmekö päivityksiä tähän käytäntöön?

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä ilmoituksen sinulle suoraan. Kehotamme sinua tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme tietojasi.

12. Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä tätä käytäntöä koskien?

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä käytännöstä, lähetä sähköpostia tietosuojavastaavalle osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen:

Data Protection Officer

66A, The Strand,

Sliema,

SLM1028,

Malta